Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Køreskole i Vanløse – Kørekort i Vanløse (Billigt, Godt og hurtigt)

Alliance køreskole Vanløse åbnede dørene i 2007 og er hurtigt blevet den fortrukne køreskole på Vanløse. Køreskolen er centralt placeret med afdelinger i storkøbenhavn. Det er nemt at komme til Køreskolen i Vanløse med offentligt transport og køreskolen er tæt placeret på både Vanløse st. og Flintholm st. Køreskolen tilbyder både normale kørekort kurser og lynkurser. Vi har en uforpligtende holdstart hver onsdag kl 19.00. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man møder blot op. Kom i gang med dit kørekort allerede i dag på Alliance køreskole Vanløse.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Køreskole elever fra Vanløse, Rødovre, Islev, Brønshøj og København NV

Da Alliance køreskole Vanløse er centralt beliggende med gode muligheder for offentligt transport får vi elever fra hele Vanløse, Rødovre, Islev, Brønshøj og København NV. Vi vil gerne byde dig velkommen til køreskolen i Vanløse. Kom forbi til en gratis kørekort info aften.

Køreskole i Rødovre – Kørekort i Rødovre (Billigt, Hurtigt og godt)

 

Bor du i Rødovre og skal til at starte på dit kørekort. Så er Alliance Køreskole på Vanløse et godt valg. Køreskolen er placeret på Åboulevard 39, 1960 Frederiksberg. Det er nemt at komme til køreskolen fra Rødovre på cykel eller med offentligt transport. Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, hver onsdag kl 19.00.

Køreskole i Islev – Kørekort i Islev (Billigt, Hurtigt og godt)

Bor du i Islev og overvejer et kørekort. Så er Alliance Køreskole på Vanløse et godt valg. Køreskolen er placeret på forskellige steder i Storkøbenhavn. Det er nemt at komme til køreskolen fra Islev på cykel eller med offentligt transport. Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, hver uge.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.