Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Køreskole i Herlev – Kørekort i Herlev (Billigt, Hurtigt og godt)

Bor du i Herlev og skal i gang med dit kørekort. Så vi vil gerne byde dig velkommen til vores køreskole i Søborg. Det er nemt at komme til med offentlig transport. Køreskole i Buddinge – Kørekort i Buddinge Bor du i Buddinge og skal i gang med dit kørekort. Så vi vil gerne byde dig velkommen til vores køreskole i Søborg, Søborg Hovedgade 177 B.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Køreskole i Gentofte – Kørekort i Gentofte

Bor du i Gentofte og skal i gang med dit kørekort. Så er det måske værd at komme forbi Alliance køreskole i Gentofte til et gratis holdstart.

Køreskole i Søborg – Kørekort i Søborg – Køreskole i Gladsaxe – Kørekort i Gladsaxe

 

Alliance Køreskole i Søborg åbnede dørene i 2011. Køreskolen er centralt beliggende på Søborg Hovedgade, tæt på den store Rundkørsel og Gladsaxe rådhus. Køreskolen er på kort tid blevet den fortrukne køreskole i Søborg. Vi har en gratis introduktion hver tirsdag kl 17.00.

Køreskole i Emdrup – Kørekort i Emdrup (Billigt, Hurtigt og godt)

 

Bor du i Emdrup og skal i gang med dit kørekort. Så vi vil gerne byde dig velkommen til vores køreskole i Søborg.

Køreskole elever fra Søborg, Herlev, Bagsværd, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Buddinge og Emdrup

Der starter elever på køreskolen fra Herlev, Bagsværd, Gladsaxe, Søborg, Gentofte, Lyngby, Buddinge og Emdrup. Der bliver afholdt undervisning ca. 4 gange om ugen. Alt undervisning foregår som klasseundervisning. Dvs. det er en kørelærer som underviser på tavle. Skal det gå hurtigt og være billigt, så er Alliance køreskole i Søborg et godt valg. Vi vil gerne hjælpe dig med dit kørekort og byder dig velkommen til en gratis introduktion.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.