Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn og Sjælland
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Alliance Køreskole – Sammen når vi målet

Hos Alliance køreskole er vores mål at hjælpe dig godt igennem dit køreskole forløb. Med vores mange køreskole afdelinger i Storkøbenhavn, har du som køreskole elev et kæmpe teoriskema til rådighed. Kom forbi til et gratis introduktion og begynd dit køreskole forløb allerede i dag hos Alliance køreskole.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Vi stiller store krav til vores køreskole instruktører

Vores instruktører har flere års erfaringer bag sig. De fleste er uddannet internt hos Alliance køreskole, som er garant for kvalitet. Alle vores instruktører har de pædagogiske og arbejdsmæssige kompetencer der skal til for at sikre dig, at du kan blive en hensynsfuld, ansvarsbevidst og frem for alt sikker bilist i trafikken. Vi er med under hele forløbet og sørger for, at alle elever kommer godt igennem.

Køreskole – Køreskole i København og omegn

Når man skal tage et kørekort, skal man tilmelde sig en køreskolen. På køreskolen får man gennemgået teoriundervisning. Der skal også tages køretimer i en skolevogn med en kørelærer. Køreskole forløbet afsluttes med en teoriprøve og en praktisk prøve som afvikles af politiets sagkyndige. Alliance
 
Køreskole har afdelinger følgende stedet: Alliance køreskole Søborg, Alliance køreskole Frederiksberg, Alliance Køreskole Amager, Alliance Køreskole Rødovre, Alliance Køreskole Østerbro, Alliance Køreskole Gentofte, Alliance Køreskole Glostrup, Alliance Køreskole i Avedøre, Alliance Køreskole Valby og Alliance Køreskole Lyngby.

Fornuftige køreskole priser

Ikke nok med at vi har fornuftige priser på vores køreskole pakker, får du også adgang til en hel masse køreskole afdelinger. Det gør at du med stor fleksibilitet kan tage dit kørekort. Alliance Køreskole er med sine mange køreskole afdelinger, en af de største køreskoler i landet.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.