Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole i Odense

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at planlægge dit kørekort forløb i Odense digitalt med vores nye app.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Alliance Odense Køreskole Afdeling

Alliance Trafikskole er Danmarks største køreskole og du kan nu tage dit dit kørekort hos os i Odense. Vi begynder nye hold hver uge og specialiserer os i lynkurser. Tag et billigt og hurtigt kørekort i Odense.

Pakker & priser
Du kan her læse mere om vores pakker, hvor du kan vælge om du skal tage kørekortet i et hurtigt eller normalt tempo. Billigt kørekort i Odense.
Holdstart
Vi begynder nye hold hver uge og det helt er gratis og uforpligtende at komme til holdstart i Odense. Du behøver heller ikke at tilmelde dig .- mød blot op.
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Hvorfor vælge os

Alliance Køreskole Odense er vores vores første afdeling på Fyn.

Fleksibelt teoriforløb med frit adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
Mange afdelinger at vælge imellem
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Vi stiller store krav til vores instruktører

Vores instruktører har flere års erfaringer bag sig. De fleste er uddannet internt hos Alliance trafikskole, som er garant for kvalitet. Alle vores instruktører har de pædagogiske og arbejdsmæssige kompetencer der skal til for at sikre dig, at du kan blive en hensynsfuld, ansvarsbevidst og frem for alt sikker bilist i trafikken. Vi er med under hele forløbet og sørger for, at alle elever kommer godt igennem.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser
Intelligente apps

Mød vores app

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.