Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste ür stüet for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du vÌre en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen nĂĽr vi mĂĽlet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensÌtte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, nür det passer dig. Vores teoriundervisning foregür som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelÌrer uddannelsen, har vi det hele dÌkket
Teoriskema
Du kan frit planlĂŚgge og tage undervisning pĂĽ alle afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at fü rüdgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vĂŚlge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang pü alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vÌlge imellem i Storkøbenhavn og SjÌlland
SkrÌddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelÌrer

Billig køreskole – Billigt køreskole i København.

Nür man skal til at tage et kørekort er det første man tÌnker pü nok prisen. Et billigt kørekort eller en billig køreskole. Men det er ogsü vigtigt at se pü, hvad man für for pengene. Dukker der udgifter op som man ikke havde regnet med. Mange gange ender det billige kørekort med at blive dyrt i sidste ende. Hvis du gerne vil have et billigt kørekort er det vigtigt at regne alle udgifter ud.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelÌrer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Billige priser med et fuldt overblik

Hos Alliance Trafikskole kan du se alle priser og udgifter pü et kørekort under fanen priser. Vi tilbyder kørekortet til en billig pris og samtidigt har vi klasse undervisning, hvor man frit kan tage undervisning pü alle vore afdelinger. Det er noget som de fleste elever sÌtter pris pü hos os.

Billigt Kørekort – Billigt kørekort i København

 

Vil du gerne have et billigt kørekort? Sü kom forbi til en af køreskolens gratis introduktioner og hør mere. Køreskolen har afdelinger i Søborg, Frederiksberg, Amager, Vanløse og Østerbro.

 

Tilbud på kørekort i København – Rabat på kørekort i København

 

Lige nu har vi tilbud pü lovpakken, lÌs mere under priser. Kom forbi til en gratis introduktion pü en af køreskolens afdelinger og hør nÌrmere.

Skift kørelÌrer hvis kemien ikke passer

Samtidigt kan man frit skifte kørelÌrer, hvis kemien ikke passer. Kom forbi til en gratis introduktion pü en af vore afdelinger i København, og hør mere om kørekort forløbet. Køreskolen har afdelinger i Søborg, Frederiksberg, Amager, Rødovre, Glostrup, Gentofte, Valby, Avedøre, Lyngby, Østerbro osv.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjÌlper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. Pü den müde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.