Vi specialiserer os i lynkurser

Denne pakke passer perfekt til dig, som står i en situation hvor der kræves et hurtigt kørekort. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervisning.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​
Hvornår kan jeg starte?
Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​
Hvornår må jeg begynde?
Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget kan du finde svar på de fleste spørgsmål under fanen FAQ.

INTENSIVT KØREKORT

Intensivt kørekort – Hos alliance trafikskole specialiserer vi os i intensive kørekort forløb og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever igennem med et hurtigt kørekort.

Denne pakke passer perfekt til dig, som står i en situation hvor der kræves et hurtigt kørekort. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervising. Du vil få tildelt en kørelærer som har tid til at gøre dig færdig inden for tidsrammen. For at kunne opfylde garantien på 2 uger, skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved start. Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp (Der skal kun tages førstehjælp ved erhvervelse af ens første kørekort)

Dit lynkursus starter fra det øjeblik papirerne er afleverede og godkendte. De fleste elever er færdige med teori- og praktisk prøve efter ca. 4-6 uger. Vi oplever i øjeblikket lange ventetider på de praktiske prøver. Du skal kunne tage begge prøver i hele landet.

Få teoriundervisningen på kun 2 uger med vores lynkursus

Et Lynkursus er et kørekort forløb som gennemgås hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi lynkurser, således at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgået på ca. 2 uger.

Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Lynkursus

14.999,-

Vær klar til teoriprøve på 2 uger

Ubegrænset teoriundervisning

(Du skal tage min. 29 lektioner)
Listepris 3500,-

4 Lektioner på manøvrebane

inkl. leje af bane og bil med forsikring
Listepris 2200,-

16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)

Listepris 16 x 400 = 6400,-

5 Lektioner på glatbane

inkl. Leje af bane og bil med forsikring
Listepris 2500,-

Lektionsplan
Evaluerende teoriprøver
Andre udgifter

Udgifter som altid kommer ud over pakken

*Førstehjælpsbevis 850,-
Skal bestilles hos Alliance Trafikskole
Teoribog og online teoriprøver 500,-
Lægeerklæring
Ca. 250-400,- (hos din læge)
Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1400,-
(København)
Teoriprøve 1370,-
(1170,- til kommunen og 200,- til administration)
Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 425,-
Kørsel efter kl 17.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion) Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

INTENSIVT KØREKORT – INTENSIVT KØREKORT I KØBENHAVN – AMAGER, FREDERIKSBERG, LYNGBY, SØBORG, VANLØSE, ØSTERBRO

Et intensivt kørekort er et kørekort forløb som gennemgås hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi intensive kørekort forløb, således at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgået på ca. 2 uger. Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Hos alliance trafikskole kan du få et billigt lynkursus kørekort med en høj kvalitet. Med vores centrale placeringer får vi elever fra hele storkøbehavn. I vores køreskole afdeling på Frederiksberg kommer der elever fra Frederiksberg, Valby, Nørrebro, Sjælør, Sydhavnen, Amager, Husum, Brønshøj, Bispebjerg, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Ballerup, Nordvest, Tingbjerg, Rødovre osv.

INTENSIVT KØREKORT

Lynkursus køreskole på Amager – Lynkursus kørekort på Amager (Kastrup, Tårnby, Ørestad, Christianshavn). I vores køreskole afdeling på Amager kommer der elever fra hele Amager, Tårnby, Kastrup, Ørestad, Christianshavn osv. Lynkursus køreskole på Østerbro – Lynkørekort kørekort på Østerbro (Hellerup, Nordhavn,). I vores køreskole afdeling på Østerbro kommer der elever fra hele Østerbro, Hellerup, Nordhavn osv. Lynkursus køreskole i Vanløse – Lynkursus kørekort i Vanløse (Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj). I vores køreskole afdeling på Vanløse kommer der elever fra Vanløse, Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj osv.

Lynkursus køreskole i Glostrup – Lynkursus kørekort i Glostrup (Herlev, Rødovre). I vores køreskole afdeling i Vanløse og Søborg kommer der elever fra Glostrup, Herlev, Rødovre osv. Lynkursus køreskole i Søborg – Lynkursus kørekort i Søborg (Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse). I vores køreskole afdeling i Glostrup kommer der elever fra Søborg, Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse, Lyngby osv. Kom til en gratis og uforpligtende introduktion på en af køreskolens afdelinger, hvad enten du kommer fra Ballerup, Albertslund & Nærum og hør nærmere omkring køreuddannelsen.