Vi specialiserer os i lynkurser

Denne pakke passer perfekt til dig, som står i en situation hvor der kræves et hurtigt kørekort. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervisning.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​
Hvornår kan jeg starte?
Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​
Hvornår må jeg begynde?
Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget kan du finde svar på de fleste spørgsmål under fanen FAQ.

HURTIGT KØREKORT

Hurtigt kørekort – Hos alliance trafikskole specialiserer vi os i lynkurser og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever igennem med et hurtigt kørekort forløb.

Denne pakke passer perfekt til dig, som står i en situation hvor der kræves et hurtigt kørekort. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervising. Du vil få tildelt en kørelærer som har tid til at gøre dig færdig inden for tidsrammen. For at kunne opfylde garantien på 2 uger, skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved start. Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp (Der skal kun tages førstehjælp ved erhvervelse af ens første kørekort)

Dit lynkursus starter fra det øjeblik papirerne er afleverede og godkendte. De fleste elever er færdige med teori- og praktisk prøve efter ca. 4-6 uger. Vi oplever i øjeblikket lange ventetider på de praktiske prøver. Du skal kunne tage begge prøver i hele landet.

Få teoriundervisningen på kun 2 uger med vores lynkursus

Et Lynkursus er et kørekort forløb som gennemgås hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi lynkurser, således at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgået på ca. 2 uger.

Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Lynkursus

14.999,-

Vær klar til teoriprøve på 2 uger

Ubegrænset teoriundervisning

(Du skal tage min. 29 lektioner)
Listepris 3500,-

4 Lektioner på manøvrebane

inkl. leje af bane og bil med forsikring
Listepris 2200,-

16 Lektioner på vej (16 x 45 min.)

Listepris 16 x 400 = 6400,-

5 Lektioner på glatbane

inkl. Leje af bane og bil med forsikring
Listepris 2500,-

Lektionsplan
Evaluerende teoriprøver
Andre udgifter

Udgifter som altid kommer ud over pakken

*Førstehjælpsbevis 850,-
Skal bestilles hos Alliance Trafikskole
Teoribog og online teoriprøver 500,-
Lægeerklæring
Ca. 250-400,- (hos din læge)
Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1400,-
(København)
Teoriprøve 1370,-
(1170,- til kommunen og 200,- til administration)
Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 425,-
Kørsel efter kl 17.00 på hverdage (50,- ekstra pr. lektion) Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

HURTIGT KØREKORT– HURTIGT KØREKORT I KØBENHAVN – AMAGER, FREDERIKSBERG, LYNGBY, SØBORG, VANLØSE, ØSTERBRO

Et Lynkursus er et kørekort forløb som gennemgås hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi lynkurser, således at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger.

Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgået på ca. 2 uger. Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

HURTIG KØREKORT

 

Er du på udkig efter et hurtig kørekort? Hvis ja, er du havnet det rigtige sted. Hos Alliance Trafikskole er vi specialister i at få dig hurtigt og smertefrit igennem kørekortsforløbet, således du ikke behøves spilde flere måneder på det. Dette kan være rart i mange tilfælde, især hvis du har ferie eller lignende, hvor du gerne vil have fat i kørekortet hurtigst muligt. Et hurtig kørekort fungerer på samme måde som et almindeligt kørekort hos os, dog bare over kortere tid naturligvis. Vi sætter en ære i at give dig et hurtigt kørekort, og gører vores bedste for, at du vil have kørekortet indenfor 4-6 uge fra startdatoen. For at denne proces kan fungerer, bliver du tildelt en kørerlærer, som netop kan gå ind og sørge for, at du bliver færdig til tiden.

 

HURTIG KØREKORT – BILLIGT OG NEMT

 

Hos Alliance Trafikskole har vi efterhånden fået et godt ry, som betyder at vi er kendt som en af landets allerbilligste løsninger i forbindelse med kørekort. Dette er vi selvfølgelig glade for, men på trods af den lave pris, går vi på ingen måder på kompromis med hverken kvalitet eller grundighed. Dette betyder at du altid kommer ud med den nødvendige erfaring, også selvom du tager et hurtig kørekort hos os. Vi vil selvfølgelig ikke lade nogen tage køreprøven, medmindre vi er 110 % sikrer på de klar til at gennemføre første gang. Det er de færreste køreskoler i Danmark der følger dette koncept, men for os er kvaliteten minimum lige så vigtig som prisen. Derfor har vi da også kun ansat erfarne og kvalificerede kørerlærere, som er gode til at lærer fra sig, således du ikke ender med håret i postkassen.

 

KRAV TIL ET HURTIG KØREKORT

 

Som sagt kan vi garanterer at du får dit kørekort hurtigt, såfremt du består køreprøven naturligvis. Der er ikke så mange krav i forbindelse med dette, men at kunne tage et hurtig kørekort, forudsætter dog alligevel et par enkelte ting. Først og fremmest skal du have styr på lægeerklæring og førstehjælpsbevis, således du kan fremvise dette ved første mødedag. Kan du dette, skulle der ikke være nogen problemer med at få dig igennem, inden for den lovede periode. Som sagt taler vi her om et hurtig kørekort, som dog tilbydes til en pris på en lovpakke, og naturligvis med samme faste procedure som altid. Ring til os allerede i dag og start med dit lynkørekort.