Vi specialiserer os i lynkurser

Denne pakke passer perfekt til dig, som stür i en situation hvor der krÌves et hurtigt kørekort. Vi skrÌddersyr en perfekt løsning til dig, sü det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervisning.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​
HvornĂĽr kan jeg starte?
Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​
HvornĂĽr mĂĽ jeg begynde?
Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​
Ofte stillede spørgsmül
Er du i tvivl om noget kan du finde svar pü de fleste spørgsmül under fanen FAQ.

2 UGERS LYNKURSUS

2 uger – Hos alliance trafikskole specialiserer vi os i 2 ugers lynkurser og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever igennem med et hurtigt kørekort forløb.

Denne pakke passer perfekt til dig, som stür i en situation hvor der krÌves et hurtigt kørekort. Vi skrÌddersyr en perfekt løsning til dig, sü det kun tager 2 uger at komme igennem den lovpligtige teoriundervising. Du vil fü tildelt en kørelÌrer som har tid til at gøre dig fÌrdig inden for tidsrammen. For at kunne opfylde garantien pü 2 uger, skal du have din lÌgeerklÌring og førstehjÌlpsbevis klar ved start. Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjÌlp ( Der skal kun tages førstehjÌlp ved erhvervelse af ens første kørekort) .Dit lynkursus starter fra det øjeblik papirerne er afleverede og godkendte. De fleste elever er fÌrdige med teori- og praktisk prøve efter ca. 4-6 uger. Vi oplever i øjeblikket lange ventetider pü de praktiske prøver. Du skal kunne tage begge prøver i hele landet.
Hvad enten det er et (MC) Motorcykel kørekort lynkursus eller et bil lynkursus, stür vi klar.Vi har et stort motorcykel og bil teoriprogram.

FĂĽ teoriundervisningen pĂĽ kun 2 uger med vores lynkursus

Et Lynkursus er et kørekort forløb som gennemgüs hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi lynkurser, süledes at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgüet pü ca. 2 uger.

Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Lynkursus

14.999,-

VÌr klar til teoriprøve pü 2 uger

UbegrĂŚnset teoriundervisning

(Du skal tage min. 29 lektioner)
Listepris 3500,-

4 Lektioner pü manøvrebane

inkl. leje af bane og bil med forsikring
Listepris 2200,-

16 Lektioner pĂĽ vej (16 x 45 min.)

Listepris 16 x 400 = 6400,-

5 Lektioner pĂĽ glatbane

inkl. Leje af bane og bil med forsikring
Listepris 2500,-

Lektionsplan
Evaluerende teoriprøver
Andre udgifter

Udgifter som altid kommer ud over pakken

*FørstehjÌlpsbevis 850,-
Skal bestilles hos Alliance Trafikskole
Teoribog og online teoriprøver 500,-
LĂŚgeerklĂŚring
Ca. 250-400,- (hos din lĂŚge)
Leje af bil og en lektions kørsel før praktisk prøve 1400,-
(København)
Teoriprøve 1370,-
(1170,- til kommunen og 200,- til administration)
Evt. ekstra kørelektioner (1x45 min.) 425,-
Kørsel efter kl 17.00 pü hverdage (50,- ekstra pr. lektion) Kørsel i weekend (100,- ekstra pr. lektion)

2 UGERS KØRESKORT – 2 UGERS KØREKORT I KØBENHAVN – AMAGER, FREDERIKSBERG, LYNGBY, SØBORG, VANLØSE, ØSTERBRO

Et Lynkursus er et kørekort forløb som gennemgüs hurtigt. Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi lynkurser, süledes at du er klar til at komme til en teoriprøve efter 2 uger. Dvs. alt den lovpligtige teoriundervisning er gennemgüet pü ca. 2 uger. Herefter skal man til en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Typisk tager hele forløbet med prøver ca. 4-6 uger. Vi har holdstart hver eneste uge til lynkurser.

Lynkursus

Hos alliance trafikskole kan du få et billigt lynkursus kørekort med en høj kvalitet. Med vores centrale placeringer får vi elever fra hele storkøbehavn. I vores køreskole afdeling på frederiksberg kommer der elever fra Frederiksberg, Valby, Nørrebro, Sjælør, Sydhavnen, Amager, Husum, Brønshøj, Bispebjerg, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby, Ballerup, Nordvest, Tingbjerg, Rødovre osv. Lynkursus køreskole på Amager – Lynkursus kørekort på Amager (Kastrup, Tårnby, Ørestad, Christianshavn). I vores køreskole afdeling på Amager kommer der elever fra hele Amager, Tårnby, Kastrup, Ørestad, Christianshavn osv.

Lynkursus køreskole på Østerbro – Lynkørekort kørekort på Østerbro (Hellerup, Nordhavn,). I vores køreskole afdeling på Østerbro kommer der elever fra hele Østerbro, Hellerup, Nordhavn osv. Lynkursus køreskole i Vanløse – Lynkursus kørekort i Vanløse (Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj). I vores køreskole afdeling på Vanløse kommer der elever fra Vanløse, Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj osv. Lynkursus køreskole i Glostrup – Lynkursus kørekort i Glostrup (Herlev, Rødovre). I vores køreskole afdeling i Vanløse og Søborg kommer der elever fra Glostrup, Herlev, Rødovre osv. Lynkursus køreskole i Søborg – Lynkursus kørekort i Søborg (Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse). I vores køreskole afdeling i Glostrup kommer der elever fra Søborg, Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse, Lyngby osv.